tirsdag 1. mars 2011

Kroner en, kroner to, kroner tre, kroner fire, kroner WRAFFF!!

Nå er ungene 2 og snart 6 og vi fant ut at det var på tide å anskaffe dem en sparekonto. Ikke bare, bare skulle det vise seg. Ikke bare måtte man land og strand rundt for å finne en lørdagsåpen filial av den banken man ønsket å opprette konto i men det viste seg også at PASS herved er eneste godkjente identifikasjonspapir når det kommer til bankerier. Heldigvis - riktig bank og riktig hyggelig bankerinne, det lot seg fikse likevel.

Men så må man jo passe seg, da. Så ikke "Overformynderiet" skal forsyne seg for mye av disse pengene. Eller man ikke får stipend når man blir gammel nok og eventuelt skulle trenge det. Så det viser seg nå at sparekontoen er til de pengene avkommet klarer å spare selv.

"Bankbok" fikk de også - det var stor stas. Ballonger, veske og ikke minst BØFF med bankens logo ble utdelt. Og så kom vi til kronen på verket. Sparegrisen. I mine dager var de formet som apekatter eller isbjørner eller diamanter eller generelt vennligsinnede "sparevenner". I 2011 er det andre boller. Hardcore sparegris! Jeg har skjønt at her er det virkelig ingen andre som skal få forsyne seg av pengene enn de som VIRKELIG tør utfordre skjebnen. Man skal være OVERBEVIST om at man absolutt MÅ få bruke disse pengene på det man har i sinn før man våger seg ut på en sparegristømmeaffære. For REX var nemlig det mine uskyldige små fikk utdelt, og jeg digger den!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar